Berkel en Rodenrijs – Maandagavond 4 november heeft er wéér een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietsster en een personenauto op de rotonde Oudelandselaan in Berkel en Rodenrijs. 

Op de rotonde Oudelandselaan met de Klapwijkseweg kwamen omstreeks 19:30 uur een fietsster en een personenauto met elkaar in botsing. Het is de tweede keer in korte tijd dat er na de vernieuwing van de gehele rotonde weer een aanrijding heeft heeft plaatsgevonden. De vernieuwing van de rotonde stond in het teken van fietsveiligheid.

Het meisje is behandeld door het ambulancepersoneel maar hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

Het ambulancepersoneel heeft beide partijen bijgestaan bij het invullen van de schadeformulieren. Het duurde even voordat de politie ter plaatse kwam, toen de politie eenmaal ter plaatse was kregen zij een spoedmelding en reden weer weg.

Beide voertuigen liepen lichte schade op door het ongeval.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten