Bergschenhoek – In de nacht van zaterdag 2 op zondag 3 november heeft er een inbraak heterdaad plaatsgevonden op de Zuiderparklaan in Bergschenhoek.

Twee inbrekers dachten hun slag te slaan in een woning aan de Zuiderparklaan. De bewoners waren niet thuis. Buurtbewoners werden omstreeks 04:20 uur wakker van vreemde geluiden en alarmeerden de politie. De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse waaronder hondengeleiders.

De twee inbrekers waren via de achterzijde van de woning gevlucht en klommen op het dak van de schuur, daar konden de twee mannen ,een 27-jarige man uit Den Haag en een 24-jarige man uit Zoetermeer, worden aangehouden.

De politiehelikopter, welke in de buurt vloog, heeft ook enige tijd boven Bergschenhoek gevlogen ter ondersteuning voor de eenheden op de grond.

De inbrekers zijn de woning via het raam aan de voorzijde binnengedrongen, een slotenmaker is ter plaatse gekomen om de woning weer af te sluiten.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten