Berkel en Rodenrijs – In de nacht van  24 op 25 oktober is er ingebroken in een BMW aan de Zilvergracht in Berkel en Rodenrijs.

Donderdag op vrijdag hebben onbekenden omstreeks 02:45 uur ingebroken in een BMW welke stond geparkeerd aan de Zilvergracht. Uit het voertuig zijn zowel de radio als een ingebouwd display gestolen. De eigenaar heeft camerabeelden van de inbraak.

De eigenaar van de personenauto heeft aangifte gedaan bij de politie.

(Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de  Whatsapp tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland).

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten