Berkel en Rodenrijs – Zaterdagmiddag 26 oktober is de brandweer gealarmeerd voor een gaslekkage aan Johan van Oldenbarnelveltlaan in Berkel en Rodenrijs.

Tijdens het boren van gaten in de keuken is een gasleiding geraakt, de bewoners hebben direct de gasleiding afgesloten waarna zij de brandweer hebben gealarmeerd. De brandweer en politie kwamen met spoed ter plaatse, na diverse metingen bleek er geen gas meer vrij te komen en is de brandweer weer retour gegaan.

Medewerkers van Stedin komen ter plaatse om met de bewoners een oplossing te zoeken en het lek te dichten.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten