Bergschenhoek – Zondagavond 20 oktober werd de brandweer gealarmeerd voor een brandgerucht in de omgeving van de W.G. Witteveenstraat in Bergschenhoek.

Omstreeks 21:50 uur kregen de brandweerlieden een melding van een buitenbrand aan de W.G. Witteveenstraat in Bergschenhoek, bewoners hoorden vlak voor de melding een harde knal. Vermoedelijk is er vuurwerk afgestoken in het Annie MG Schmidtpark nabij de W.G. Witteveenstraat. Volgens een bron aan onze redactie heeft er daadwerkelijk iets in brand gestaan, wat er precies in brand heeft gestaan kon hij niet zien.

De brandweer heeft de brand geblust en is retour gegaan naar kazerne.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten