Bergschenhoek – Vrijdagmiddag 18 oktober zijn er circa 900 leerlingen van het Wolfert Lyceum ontruimd nadat er brand ontstond door laswerkzaamheden.

De brandweer ontving omstreeks 12:45 uur een melding van een brand in een schoolgebouw aan De Zijde in Bergschenhoek. Door laswerkzaamheden bij het Wolfert Lyceum was de brand ontstaan, de school was binnen 5 minuten ontruimd volgens de directeur van de school.

Circa 900 leerlingen stonden eerst buiten waarna zij zich hebben verzameld in de sporthal De Zijde. De brandweer had de brand snel onder controle, hierna zijn er diverse metingen verricht en heeft de brandweer het pand geventileerd.

Nadat het sein brandmeester werd gegeven mochten de leerlingen terug naar binnen om hun spullen te pakken, waarna zij naar huis mochten.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten