Berkel en Rodenrijs – Woensdagavond 16 oktober is er een scooterrijder lichtgewond geraakt nadat hij in botsing kwam met een personenauto op de kruising Noordeindseweg met de Krugerlaan in Berkel en Rodenrijs.

De hulpdiensten kregen omstreeks 21:15 uur een melding van een aanrijding tussen een personenauto en een scooter op de kruising Noordeindseweg met de Krugerlaan in Berkel en Rodenrijs. Het slachtoffer is behandeld door het ambulancepersoneel maar hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

Beide voertuigen hebben schade opgelopen door het ongeval. De personenauto had een lekke band na het ongeval. Beide partijen hebben schadeformulieren ingevuld waarna zij hen weg weer konden vervolgen.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten