Berkel en Rodenrijs – Donderdag 17 oktober werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een gaslekkage aan de Laan van Romen in Berkel en Rodenrijs.

Op het terrein van Treurniet aan de Laan van Romen is een kleine gaslekkage ontdekt. De brandweer kwam ter plaatse om metingen te verichtten en indien nodig een afzetting te creëren.

Een medewerker van netbeheerder Stedin is ter plaatse gekomen om het lek te dichten. De medewerker heeft het incident overgenomen van de brandweer, waarna de brandweermannen onderweg naar kazerne eerste hulp hebben verleend bij een ongeval op de Boterdorpseweg in Bergschenhoek.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten