Berkel en Rodenrijs- Woensdagmiddag 16 oktober is een personenauto op zijn kant terecht gekomen na een ongeval op de Condorweg in Berkel en Rodenrijs. 

Omstreeks 17:00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval met beknelling. Een personenauto die een bocht wilde maken knalde op een tegemoet komende auto en kwam daarna op z’n zijkant terecht. De bestuurder raakte de macht over zijn stuur kwijt.

In de auto bevonden zich twee inzittenden die door omstanders en de brandweer uit de auto zijn gehaald. Het ambulancepersoneel heeft de twee personen nagekeken en één persoon vervoerd naar het ziekenhuis. De andere persoon kwam er met lichte verwondingen vanaf.

Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om de auto te bergen. De politie heeft geen onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten