Bergschenhoek – Vrijdagmiddag 11 oktober is er een persoon op een scooter gewond geraakt op de rotonde Weg en Land in Bergschenhoek.

Omstreeks 17:00 uur is er een persoon op een scooter gewond geraakt nadat er bijna een aanrijding plaatsvond op de rotonde Weg en Land met de Bergweg-Zuid in Bergschenhoek. Op de oversteek vond bijna een aanrijding plaats, de scooterrijder schrok en kwam daardoor hard ten val.

Na behandeling door het ambulancepersoneel is er uiteindelijk niemand vervoerd naar het ziekenhuis. De politie heeft bijgestaan bij het invullen van de schadeformulieren waarna iedereen weer zijn weg kon vervolgen.

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten