Bergschenhoek – Zaterdagmiddag 28 september is een motorrijder gewond geraakt na een eenzijdig ongeval op de N472 / Boterdorpseweg in Bergschenhoek.

Een motorrijder raakte omstreeks 15:40 uur gewond nadat hij op de N472/Boterdorpseweg onderuit ging ter hoogte van de rotonde met de Zuiderparklaan. Omstanders schoten de man direct te hulp en alarmeerde de hulpdiensten.

De man is behandeld door het ambulancepersoneel waarna hij, zonder spoed, vervoerd is naar het ziekenhuis.

De Boterdorpseweg was vanaf de rotonde Zuiderparklaan in de richting van Berkel en Rodenrijs enige tijd afgesloten geweest, dit vanwege een oliespoor welke op het wegdek terecht is gekomen door het ongeval.

Een medewerker van gemeente Lansingerland is ter plaatse gekomen om het oliespoor weg te halen, waarna medewerkers van Structon ter plaatse kwamen om het wegdek te reinigen.

Foto’s: Jim Scheffers

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten