De politie gaat ervan uit dat er mensen zijn die weten door wie en waarom Tomasz Tedorowicz (38) afgelopen zomer om het leven is gebracht. Vermoedelijk zijn er zelfs mensen tijdens of na zijn dood bij hem in de buurt geweest. Er is een beloning uitgeloofd van 10.000 euro voor de tip die leidt naar de dader.

Lees Ook: Moord op Poolse man (38) in Opsporing Verzocht

Tedorowicz woonde afgelopen zomer in een huis met 13 huisgenoten aan de A.H. Verweijweg in Berkel en Rodenrijs. In deze woning werd hij maandagnacht 8 juli 2019 dood aangetroffen. Een groot deel van de medebewoners beroept zich momenteel op hun zwijgrecht, vermoedelijk uit angst voor de dader.

Tienduizend euro beloning
Er zitten momenteel twee verdachten vast, maar daarmee is het onderzoek niet opgelost. De Hoofdofficier van Justitie heeft besloten een beloning van 10.000 euro uit te loven voor de gouden tip over de dood van Tomasz.

Foto’s & video: Opsporing Verzocht – AVROTROS

Inhoud is niet beschikbaar, mogelijk omdat u de cookies nog niet heeft geaccepteerd.
Accepteer cookies om optimaal gebruik te maken van onze website.

 

    Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

    Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

    Sluiten