Berkel en Rodenrijs – Maandagmiddag 16 september zijn drie minderjarige winkeldieven aangehouden nadat zij eten en drinken probeerden te stelen bij de Albert Heijn aan de Westerwater in Berkel en Rodenrijs.

De politie ontving omstreeks 16:20 uur een melding van een heterdaad winkeldiefstal bij de Albert Heijn aan het Westerwater in Berkel en Rodenrijs. Ter plaatse troffen de agenten drie minderjarige jongens aan welke diverse producten uit de winkel probeerden te stelen.

De jongens maakten gebruik van een zelfscan van de supermarkt, zij stopten hierna diverse producten in een tas waarna zij vervolgens bij de zelfscan kassa maar één product afrekenden. Hierna liepen zij met het bonnetje naar de poortjes.

Na controle door alerte medewerkers bleken de heren meer producten bij zich te hebben dan op het bonnetje vermeld stond. Het drietal is aangehouden door de politie en meegenomen naar politiebureau op het Marconiplein in Rotterdam.

“De Albert Heijn gaat meerdere controles uitvoeren. Een gewaarschuwd mens telt voor twee” laat de politie weten op Facebook.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten