Berkel en Rodenrijs – Een negentienjarige Berkelaar, die naaktfoto’s kreeg van meisjes door zich voor te doen als modellenscout, blijft langer vastzitten. Dat meldt RTV Rijnmond.

De rechtbank heeft deze week beslist dat de man naar een kliniek gaat zodra er een behandelplaats is. De man uit Berkel en Rodenrijs deed alsof hij werkte voor modellenbureau Elite Models. Hij vroeg een 21-jarig meisje naaktfoto’s van haarzelf op te sturen, als onderdeel van de voorselectie. De man is eerder veroordeeld voor soortgelijke feiten. Hij kreeg destijds onder meer een voorwaardelijke jeugd-tbs opgelegd. Volgens het OM ging hij vlak daarna, tussen februari en april van dit jaar, opnieuw in de fout. De zaak wordt 24 oktober inhoudelijk behandeld.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten