Bergschenhoek – Zaterdagmiddag 7 september ontving de politie een melding van een schietpartij aan de Wildersekade in Bergschenhoek.

De politie ontving iets voor twee uur ’s middags een melding van een schietpartij, meerdere eenheden zijn met kogel- en steekwerende vesten direct ter plaatse gegaan. Uit onderzoek bleek het te gaan om een jager welke in een weiland aan de Wildersekade aan het schieten was.

De agenten hebben een gesprek gehad met de jager, waarna zij weer retour zijn gegaan.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten