Bergschenhoek – Maandagmiddag 2 september heeft de politie een inval gedaan in een bedrijfspand in Bergschenhoek.

Met een groot voertuig is het hekwerk van het pand eruit gereden meldt een getuige. Agenten van de DSI (Dienst Speciale Interventies)  hebben daarna het pand betreden. Het is niet bekend of er iemand is aangehouden evenals de reden van de inval.

Agenten van de landelijke eenheid kwamen hierna ter plaatse om onderzoek te doen.

Foto’s: Eduard de Bruijn

(Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de  Whatsapp tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland).

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten