Bergschenhoek – Dinsdagmiddag 3 september heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de rotonde aan de Boterdorpseweg en de Randweg-West in Bergschenhoek.

Ondanks de maatregelen welke onlangs zijn getroffen voor het fietsveiligplan van de gemeente heeft er op de rotonde Boterdorpseweg met de Randweg-West helaas weer een aanrijding plaatsgevonden. Omstreeks half één vond de aanrijding plaats tussen een fietsster en een personenauto.

Het meisje was vanuit Berkel en Rodenrijs richting Bergschenhoek onderweg naar school toen zij op de oversteek van de rotonde werd geschept. Zij is door het ongeval hard op het asfalt terecht gekomen. Voor de zekerheid werd een ambulance gealarmeerd. Na controle door het ambulancepersoneel hoefde zij niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

De personenauto heeft flinke schade opgelopen aan de voorruit, ook de fiets van het meisje is door het ongeval beschadigd. De personenauto is door Bergingsbedrijf Vreugdenhil opgehaald.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten