Bergschenhoek – Donderdagavond 29 augustus is een motorrijder gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval aan de Rottebandreef in Bergschenhoek.

Een motorrijder raakte omstreeks half tien op de Rottebandreef van de weg en kwam in de bosschage terecht. De politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Het slachtoffer is gestabiliseerd waarna hij is gefixeerd in een vacuümmatras.

Na behandeling in de ambulance is het slachtoffer naar het ziekenhuis vervoerd. Waardoor de man van de weg is geraakt is niet bekend. De politie heeft geen onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten