Omgevingsdienst Midden-Holland waarschuwt voor blauwalg in de Bleiswijkse Zoom. Blauwalg kan huidirritatie en maag-/darmklachten veroorzaken.

Zwem alleen in natuurwater wat schoon en veilig is. Op www.zwemwater.nl kunt u per locatie zien of u veilig kunt zwemmen of dat er een negatief zwemadvies is afgegeven. Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met de zwemwatertelefoon via telefoonnummer 0800-9036.

Het hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard werkt samen met het Recreatieschap Rottemeren en de gemeente Lansingerland aan een verbeterplan voor de (zwem)waterkwaliteit. De planning is dat het project 2 jaar duurt en in voorjaar 2021 gereed is.

Zwemwater app

Met de Zwemwater app kunt u precies zien waar u in uw buurt met een gerust hart een duik kunt nemen. Daarnaast vindt u er ook andere handige weetjes zoals informatie over het aantal parkeerplaatsen, de bereikbaarheid van de locatie en de aanwezigheid van horecagelegenheden. Via de kaart op de Zwemwater app vindt u snel een veilige buitenzwemplek bij u in de buurt. Download de Zwemwater app via de App Store of Google Play.

Info: Gemeente Lansingerland

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten