Bleiswijk – Woensdagochtend 28 augustus is er een graafmachine te water geraakt aan de Voorlaan in Bleiswijk. 

Even voor zeven uur kwam er bij de politie een melding binnen van een voertuig te water aan de Voorlaan in Bleiswijk. De bestuurder kon gelukkig zelf uit het voertuig komen, hij hield een pijnlijke schouder over aan het ongeval.

Door onbekende oorzaak is de graafmachine met oplegger te water geraakt. Op de oplegger staat een bedrijfswagen, ook deze is te water geraakt. Er waren bij het ongeval geen andere voertuigen betrokken.

Een kraanwagen is ter plaatse gekomen de graafmachine met oplegger uit het water te halen, de Voorlaan was tijdens de bergingswerkzaamheden enkele uren afgesloten.

Annemiek Roos on Twitter

Meegereden op een eenzijdig ongeval op de voorlaan in #bleiswijk #lansingerland tractor met oplader te water #verkeer

Eerste twee foto’s: © Annemiek Roos / Wijkagent Berkel en Rodenrijs

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten