Berkel en Rodenrijs – Zaterdagavond 24 augustus werden het Mobiel Medisch Team en een ambulance gealarmeerd voor een medische situatie in een woning aan de Astersingel in Berkel en Rodenrijs.

Het Mobiel Medisch Team (MMT) en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse, in de woning bevond zich een jongen welke last had van notenallergie. De jongen is behandeld door het ambulancepersoneel met ondersteuning van het Mobiel Medisch Team.

Of de jongen uiteindelijk is vervoerd naar het ziekenhuis is niet bekend.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten