Bergschenhoek – Donderdagochtend 22 augustus is er een lekkage ontdekt in de gasleiding onder het familierestaurant Bergsche Plas aan de Rottebandreef in Bergschenhoek.

De hulpdiensten werden omstreeks 11:30 uur gealarmeerd omdat er een gaslucht geroken werd in het familierestaurant. De brandweer heeft een onderzoek ingesteld en trof een lekkage aan in de gasleiding onder het restaurant. De leiding loopt naar een tank met Propaangas welke zich ongeveer 100 meter van het restaurant bevindt. Het restaurant is ontruimd en er is een ruime afzetting gecreëerd.

De brandweer heeft de tank afgesloten en ventilatoren geplaatst om het Propaanmengsel weg te drijven uit de kruipruimte en zo het explosiegevaar weg te nemen.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten