Berkel en Rodenrijs – Afgelopen weekend vond een winkeldiefstal plaats in een supermarkt in Berkel en Rodenrijs.

Winkelmedewerkers betrapten de man op heterdaad. Na onderzoek van de politie, bleek de man internationaal gesignaleerd te staan voor een bankoverval in Duitsland. De man zal spoedig worden uitgeleverd aan Duitsland waar een lange gevangenisstraf op hem wacht.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten