Wethouder Simon Fortuyn start werkzaamheden rotonde Oudelandselaan

Berkel en Rodenrijs – Maandagochtend 12 augustus gaf Simon Fortuyn (Wethouder Lansingerland) de start van de werkzaamheden aan de rotonde Oudelandselaan met de Klapwijkseweg in Berkel en Rodenrijs.

De werkzaamheden aan de rotonde Oudelandselaan met de Klapwijkseweg zijn maandagochtend van start gegaan. KWS Infra bv Rotterdam gaat in totaal zeven rotondes op de Klapwijkseweg fietsveiliger maken. De werkzaamheden van KWS bestaan onder andere uit het opbreken en frezen van asfalt, verwijderen en aanbrengen van fundering, leggen van kabels en leidingen en het opnieuw bestraten en asfalteren.

De rotonde is vanwege de werkzaamheden van 12 augustus tot en met 9 september geheel afgesloten voor al het verkeer. Maandag 2 september gaat de rotonde naar verwachting weer open voor autoverkeer. Maandag 9 september gaat de rotonde naar verwachting weer open voor fietsverkeer. Om de hinder zoveel mogelijk te beperken voert KWS de werkzaamheden in een korte periode uit. Dit betekent dat er zowel tijdens de avonden en nachten als de zaterdagen en mogelijk de zondagen doorgewerkt wordt.

Presentatietekening rotonde Oudelandselaan © Gemeente Lansingerland

Omleiding

Tijdens de werkzaamheden geldt er een omleidingsroute. Deze is aan de hand van omleidingsborden aangegeven. De hulpdiensten zijn op de hoogte van de omleiding, lijnbussen kunnen met behulp van verkeersregelaars wel de rotonde oversteken.

Omleiding voor fietsers

 

 

%d bloggers liken dit:

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten