Berkel en Rodenrijs – Er is een wel heel opmerkelijke video verschenen op social media waarop te zien is dat een bestuurder van een witte personenauto bijna een ongeval veroorzaakt op de rotonde N471 in Berkel en Rodenrijs. 

Vanuit een vrachtwagen welke op de N471 in Berkel en Rodenrijs reed is te zien dat een bestuurder van een witte personenauto bijna een ongeval veroorzaakt. De bestuurder van de personenauto geeft geen voorrang aan de vrachtwagenchauffeur, door nog vlak voor de vrachtwagen de rotonde op te schieten.

Wanneer dit precies heeft plaatsgevonden verteld het verhaal niet, bekijk de beelden hieronder;

Beeld: VKMAG.nl

 

Inhoud is niet beschikbaar, mogelijk omdat u de cookies nog niet heeft geaccepteerd.
Accepteer cookies om optimaal gebruik te maken van onze website.

    Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

    Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

    Sluiten