Berkel en Rodenrijs – In de nacht van woensdag 31 juli op donderdag 1 augustus is er geprobeerd in te breken in een woning aan de Godfried Bomanssingel in Berkel en Rodenrijs.

Een directe buurman van de getroffen woning werd wakker van gerommel bij de buren. De buurman is gaan kijken waarop hij zag dat er getracht was in te breken. De inbrekers vluchtten in een personenauto, welke met hoge snelheid wegreden. Dit  had een andere bewoner gehoord.

Doordat er alert werd gereageerd door de buurman, is wederom een woninginbraak voorkomen.

Heeft u het vermoeden dat er een diefstal of een inbraak gaande is? Bel altijd 112!

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten