Bergschenhoek – De politie heeft vanmorgen een voertuig aangetroffen in het Annie MG Schmidtpark in Bergschenhoek.

Agenten zagen in het voertuig een man vredig slapen. Na een kort onderzoek, bleek de man een gezochte inbreker te zijn. “De man is aangehouden. Het voertuig is in beslag genomen in verband met meerdere openstaande boetes”, aldus de politie.

Foto: Facebook – Politie Midden Schieland

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten