Bergschenhoek – Dinsdagmiddag 23 juli werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een aanrijding op de Julianalaan in Bergschenhoek.

Een personenauto en een brommer kwamen met elkaar in botsing op de kruising met de 5 Meistraat.

Een van de opzittenden van de brommer raakte gewond.
Een ambulance en de politie kwamen ter plaatse. Het meisje welke achterop de brommer zat is behandeld door het ambulancepersoneel en daarbij is zij gefixeerd in een vacuümmatras. Daarna is zij zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis.

De bestuurder van de brommer is met lichte verwondingen meegereden met de ambulance.

Beide voertuigen hebben door het ongeval lichte schade opgelopen, het ambulance- en politiepersoneel hebben hulp gekregen van omstanders. De brommer is door een behulpzame omstander meegenomen naar zijn huis.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten