Berkel en Rodenrijs – Dinsdagavond 16 juli werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een medische noodsituatie in een woning aan de Buizerdhof in Berkel en Rodenrijs.

De politie, ambulance en het Mobiel Medisch Team (MMT) kwamen met spoed ter plaatse. Het MMT kwam met de traumahelikopter ter plaatse en landde op een grasveldje langs het fietspad in de woonwijk. Het betrof een medische inzet voor een kindje in een woning. Het MMT heeft het ambulancepersoneel kort ondersteund, al snel konden zij weer retour.

Het slachtoffertje is uiteindelijk naar het ziekenhuis vervoerd. Over de toestand van het slachtoffertje is niets bekend.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten