Bleiswijk – Vrijdagavond 12 juli heeft er een flinke aanrijding plaatsgevonden tussen twee voertuigen op de Maansteenweg in Bleiswijk.

Even over tien uur kwamen een beveiligings busje en een personenauto op de kruising Maansteenweg en de Prismalaan-Oost met elkaar in botsing. De beveiligingswagen is na de botsing doorgeschoten tegen een hekwerk aan en op een bedrijventerrein tot stilstand gekomen.

Beide bestuurders zijn ter controle nagekeken door het ambulancepersoneel, maar niemand hoefde vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

De twee voertuigen hebben aanzienlijke schade opgelopen door het ongeval. Bergingsbedrijf Vreugdenhil is ter plaatse gekomen om beide voertuigen mee te nemen.Beide bestuurders hebben een blaastest gedaan, zij waren niet onder invloed.

De toedracht van het ongeval is hoogstwaarschijnlijk een voorrangskwestie. De beveiliger had ten tijde van het ongeval geen diensthond bij zich.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten