Bergschenhoek – Vrijdagmiddag 5 juli werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een medische noodsituatie in een woning aan de Papavertuin in Bergschenhoek.

De politie, brandweer, ambulance en het Mobiel Medisch Team (MMT) kwamen met spoed ter plaatse. Het MMT kwam met de traumahelikopter ter plaatse en landde op een grasveld tussen de Boterdorpseweg en de Randweg-West. Het betrof een medische noodsituatie in een woning. De brandweer werd gealarmeerd voor ondersteuning van het ambulancepersoneel.

Het slachtoffer is uiteindelijk onder politiebegeleiding met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Over de toestand van het slachtoffer is niets bekend.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten