Bleiswijk – Vrijdagavond 5 juli werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval aan de Jan van der Heydenstraat in Bleiswijk.​

Tegen half elf kwamen een bestelbusje en een bromfietser op de kruising Jan van der Heydenstraat met de Frederik Hendrikstraat met elkaar in botsing. De bestuurder van de bromfiets is door het ambulancepersoneel behandeld maar hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

Beide voertuigen liepen lichte schade op door het ongeval, over de precieze toedracht is niets bekend.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten