Berkel en Rodenrijs – Donderdagmiddag 4 juli heeft er opnieuw een aanrijding plaatsgevonden, ditmaal op de Oudelandselaan in Berkel en Rodenrijs.

Op de kruising Oudelandselaan met de Stationssingel kwamen een Albert Heijn bezorgwagen en een scooterrijder met elkaar in botsing. In eerste instantie werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een reanimatie aan het Westerplein in Berkel en Rodenrijs, dit bleek niet juist waarna de hulpdiensten als juiste locatie naar de kruising Oudelandselaan met de Stationssingel werden gestuurd.

De scooterrijder lag bij aankomst van de hulpdiensten onder de bezorgwagen. Het slachtoffer is behandeld door het ambulancepersoneel, waarna hij uiteindelijk zonder spoed is vervoerd naar het ziekenhuis.

De scooter heeft flinke schade opgelopen door het ongeval. De exacte toedracht van het ongeval is niet bekend.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten