Berkel en Rodenrijs – Donderdagmiddag 27 juni moesten de hulpdiensten uitrukken nadat een oudere man zijn garage in puin heeft gereden aan de Chrysantenhof in Berkel en Rodenrijs.

Omstreeks 16:20 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd, een ambulance, politie en brandweer kwamen met spoed ter plaatse. Omdat er een vermoeden was dat de man nog bekneld zou zitten en vanwege mogelijk instortingsgevaar werd de brandweer met meerdere eenheden gealarmeerd.

De man is door het ambulancepersoneel behandeld, waarna de man voor verdere controle naar het ziekenhuis is vervoerd. De brandweer heeft de garage gecontroleerd op instortingsgevaar, voor de veiligheid zijn de loshangende stenen weggehaald. Bouw- en woningtoezicht van de gemeente Lansingerland komen ter plaatse om naar de constructie van de garage te kijken.

Vermoedelijk is het ongeluk ontstaan nadat de man in plaats van de rem zijn gaspedaal heeft ingedrukt. De politie heeft het rijbewijs van de man ingevorderd waarna door het CBR wordt bepaald of de man zijn rijbewijs terug krijgt.

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten