Bleiswijk – In de nacht van dinsdag op woensdag 26 juni werd de politie omstreeks 01:00 uur gealarmeerd vanwege een loslopende Pitbull in een woonwijk in Bleiswijk.

De Pitbull liep al enige tijd buiten en hield de bewoners in de wijk wakker door te blaffen. De hond is gevangen en door de politie meegenomen, omdat de chip van de hond niet geregistreerd was moest er uitgezocht worden waar hij vandaan kwam. De politie heeft de hond overgedragen aan de Dierenambulance waarna hij is overgebracht naar het asiel in Vlaardingen.

De politie gaat op onderzoek uit om de eigenaar van de hond te achterhalen.

Of de hond inmiddels weer is herenigd bij zijn baasje is ons nog niet bekend.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten