Bergschenhoek – De brandweer werd woensdagavond 26 juni gealarmeerd voor een buitenbrand in het Annie M.G. Schmidpark in Bergschenhoek.

Het Snel Interventie Voertuig (SIV) kwam ter plaatse. Er bleken hooibalen in brand te staan. Ook een tankautospuit van kazerne Berkelse Poort kwam met extra water ter plaatse om de brand te bestrijden.

De brandweerlieden hebben de hooibalen uit elkaar getrokken en geblust.

Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten