Day After: Enorme schade na brand in bedrijfspanden Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs – Op de dag na de zeer grote brand in een een meubelzaak en een kringloopwinkel aan de Veilingweg in Berkel en Rodenrijs is de schade goed te zien.

De zeer grote brand van maandagmiddag heeft enorm veel schade aangericht aan meerder bedrijfspanden. De brand brak tegen 14:15  uur uit waarop veel hulpverlening ter plaatse kwam, de brandweer schaalde al snel op naar het sein ‘zeer grote brand’ en ‘Grip2’ om de communicatie tussen de verschillende hulpverleners in goede banen te leiden.

De brandweer heeft groot materieel ingezet om de brand te bestrijden. Tijdens de brand kwamen er grote zwarte rookwolken vrij welke tot in de wijde omgeving te zien waren.

Er zijn vijf personen gewond geraakt, waaronder twee brandweermannen. Twee personen zijn na controle naar het ziekenhuis vervoerd. De brandweer is tot het einde van dinsdagochtend bezig geweest met het nablussen van de brand. Hierna zijn diverse medewerkers van de Politie en Brandweer ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de oorzaak van de brand. Na het onderzoek zal de sloopwerkzaamheden gaan plaatsvinden.

Over de exacte oorzaak van de brand is niets bekend, wel dat de brand is begonnen achter in de meubelzaak.

%d bloggers liken dit:

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten