Berkel en Rodenrijs – Donderdagavond 13 juni heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s op de Oostmeerlaan in Berkel en Rodenrijs.

Twee personenauto’s raakte flink beschadigd nadat de bestuurder van de Volkswagen Polo even stilstond bij de bushalte vanwege de omleiding. Toen de bestuurder wilde keren bleek er een Audi aan te komen welke op het kerende voertuig botste. Beide bestuurders hadden elkaar niet gezien.

Na controle door het ambulancepersoneel is er één persoon met lichte verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. De personenauto’s zijn door een bergingsbedrijf opgehaald.Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten