Zoetermeer / Berkel en Rodenrijs – De politie heeft zondagochtend een 13-jarige uit Berkel en Rodenrijs aangehouden naar aanleiding van een vechtpartij in Zoetermeer. 

De politie deed onderzoek naar een vechtpartij welke op 1 juni heeft plaatsgevonden aan de Boerhaavelaan in Zoetermeer. Een video welke op Dumpert verscheen laat zien dat een jongeman klappen geeft aan een jongere en oudereman.

De oudere man mengde zich in de ruzie om de twee uit elkaar te halen, waarna de jongen zich ineens richt op de oudere man en hem me geweld tegen de grond werkt. De oudere man heeft later die middag contact opgenomen met de politie. De politie heeft in dezelfde middag nog in de omgeving gezocht naar de jongeren, dit leverde geen aanhouding op.

De politie heeft daarna een onderzoek gestart naar de daders van het filmpje, waarop zondagochtend twee minderjarigen zijn opgepakt. Een 13-jarige uit Berkel en Rodenrijs (de verdachte) en een 15-jarige uit Hendrik Ido Ambacht, vermoedelijk de filmer.

De twee verdachten zijn meegenomen naar het politiebureau voor verhoor, hun betrokkenheid wordt nader onderzocht. De politie en de burgemeester van Zoetermeer hebben op Twitter gereageerd op het incident.

 

No Title

2 verdachten van mishandeling jongen en oudere man (filmpje dumpert) aangehouden. Goed werk politie. Klappen uitdelen en “leuk filmen” moet hard aangepakt worden. https://t.co/ulZgagBTZz

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten