Berkel en Rodenrijs – Vrijdagmiddag 7 juni werd de brandweer gealarmeerd voor een keukenbrand in een woning aan de Parkstraat in Berkel en Rodenrijs.

De bewoonster sloeg alarm nadat zij rook uit de oven zag komen, de brandweer kwam met meerdere eenheden met spoed ter plaatse. Er bleek uiteindelijk geen sprake van brand. De brandweerlieden hebben de woning gecontroleerd waarna geventileerd.

De oven is gedemonteerd uit de keuken en buiten geplaatst. Er is niemand gewond geraakt.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten