Berkel en Rodenrijs – Maandagochtend 3 juni werd de politie gealarmeerd vanwege loslopende schapen langs de N471 in Berkel en Rodenrijs.

Omstreeks 06:10 uur werden de agenten gealarmeerd nadat twee schapen welke waren ontsnapt vlak langs de N471 liepen. De agenten kwamen ter plaatse en hebben de twee schapen weer over het hek getild zodat zij weer terug konden naar de kudde.

De agenten hebben direct het hekwerk gecontroleerd om herhaling te voorkomen. Het is niet helemaal duidelijk hoe en waar de schapen precies zijn ontsnapt.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten