Bergschenhoek – Maandagochtend 3 juni heeft er omstreeks 09:15 uur een ongeval plaatsgevonden aan de Berkelseweg in Bergschenhoek.

Een personenauto en een fietser kwamen op de rotonde aan de Berkelseweg bijna met elkaar in botsing. De fietser schrok en raakte door de val lichtgewond. De fietser is behandeld door het ambulancepersoneel waarna hij is vervoerd naar het ziekenhuis.

Beide voertuigen raakte niet beschadigd. De politie heeft de fiets meegenomen en zal deze thuis brengen.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten