Verwarde man aangehouden in Bergschenhoek

Bergschenhoek – Woensdagavond 29 mei waren vele inwoners in Bergschenhoek getuigen van een ‘zoekactie’ door de politie in de omgeving van de Henri Eversstraat in Bergschenhoek.

De politie laat weten dat zij een melding hadden ontvangen van een verwarde man welke in een sloot stond in de omgeving. Nadat de politie op de locatie aankwam ging de verwarde man er vandoor, een nabijgelegen bouwterrein op en verstopte zich in een woning in aanbouw.

De man is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau, aldus een woordvoerder van de politie.

(Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip op de 112Lansingerland tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 010-2105003. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland!)

Dit vind je misschien ook leuk...

%d bloggers liken dit: