Landelijk / Regio – Vandaag is er een 24-uurs staking in het openbaar vervoer. Voor reizigers van de RET betekent dit dat er geen trams, bussen en metro’s rijden. De staking is van begin dienst tot einde dienst op 28 mei.

Ook vervoerders in het streekvervoer en de NS staken vandaag. Busvervoer naar bijvoorbeeld metrostations komt hiermee te vervallen. Ook is er een staking bij de NS. Treinen van en naar het netwerk van de RET rijden dus niet. De metrostations van de RET zijn tijdens de staking gesloten. Winkels die in de metrostations een ingang hebben zijn ook gesloten. Is de ingang van een winkel buiten een metrostation, dan is deze wel geopend.

Reisplanners 
In de reisplanner in de RET Real Time App, op de RET website en op de 9292 website is het niet mogelijk een reis te plannen. Alle reisadviezen in de reisplanners voor de stakingsdag vervallen doordat er geen openbaar vervoer rijdt.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten