Berkel en Rodenrijs – Zaterdagavond 25 mei is de brandweer gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Klapwijkse Zoom in Berkel en Rodenrijs.

Omstreeks 18:45 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een gebouwbrand in een woning. Ter plaatse bleek een heg aangrenzend aan een woning in brand te staan. De vlammen veroorzaakte ook schade aan de gevel.

De bewoners hebben een eerste bluspoging gedaan. De brandweer heeft de brand definitief geblust. Het ambulancepersoneel kwam met spoed ter plaatse en hebben de bewoners gecontroleerd, maar deze hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

De brand is ontstaan nadat er met een gasbrander is geprobeerd het onkruid te verwijderen.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten