Bleiswijk – Vrijdagmiddag 17 mei heeft er een steekincident plaatsgevonden in een bedrijfspand aan de Brandpuntlaan-Zuid in Bleiswijk.

Omstreeks 17:00 uur kreeg de politie een melding binnen van een steekincident in een bedrijfspand aan de Brandpuntlaan-Zuid in Bleiswijk (Prismapark). Ook het Mobiel Medisch Team (MMT) kwam met de traumahelikopter ter plaatse, het MMT is kort ter plaatse geweest en heeft het ambulancepersoneel ondersteund.

Het slachtoffer is licht gewond geraakt en hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis. De politie heeft voor zover bekend nog geen verdachte aangehouden.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten