Bergschenhoek – Burgemeester Pieter van de Stadt heeft besloten tijdelijk cameratoezicht toe te passen in het Annie MG Schmidtpark. Twee incidenten in het park in korte tijd zijn voor de burgemeester aanleiding voor extra toezicht.

,,Wij staan voor een Lansingerland waarin iedereen zich veilig voelt . Wij willen een leefbare omgeving voor onze inwoners. Door het tijdelijk plaatsen van camera’s houden wij zicht op plekken waar dat nodig is en kunnen wij snel optreden,’’ zegt de burgemeester.

De camera wordt geplaatst op de verharding waar de metalen paraplu stond. De camera staat 24/7 aan. Bij aangifte van een incident draagt de gemeente de beelden over aan de politie als daar om wordt gevraagd.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten