Berkel en Rodenrijs – Dinsdagmiddag 14 mei heeft er een ongeval plaatsgevonden tussen een brommer en een personenauto op de Naardermeerstraat in Berkel en Rodenrijs.

Op de kruising Naardermeerstraat met de Markermeerstraat in Berkel en Rodenrijs kwamen omstreeks 15:10 uur een brommer en personenauto bijna met elkaar in botsing. De brommerrijder schrok door nog onbekende reden van de automobilist en is hierdoor onderuit gegaan. Een ambulance en de politie kwamen ter plaatse. De bestuurder van de brommer is behandeld door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

De brommer liep lichte schade op.

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten