Veiligheidsdag Lansingerland een groot succes!

Bergschenhoek – Zaterdagmiddag 11 mei werd er in Lansingerland een veiligheidsdag georganiseerd. Een leuke en informatieve dag voor jong en oud.

Bezoekers van de veiligheidsdag konden van 12:00 tot 16:00 uur terecht op het parkeerterrein van De Windas voor leuke activiteiten, demonstraties en informatieve stands. De hulpdiensten gaven diverse demonstraties zoals het bevrijden van inzittenden uit een auto en het aanhouden van een (vuurwapen) gevaarlijke verdachte (BTGV). 

Er waren ambulance, brandweer en politievoertuigen te bezichtigen en het was zelfs ook mogelijk om een stukje met de politie mee te rijden. De kinderen konden op de foto met echte politie kleding aan, zich laten schminken en zelf met de brandslang spuiten bij de jeugdbrandweer.

Tijdens deze dag waren ook andere organisaties aanwezig zoals: stichting ambulancewens, de RET, staats bosbeheer en een EHBO organisatie.

Bekijk hieronder de video en foto’s van de veiligheidsdag.


%d bloggers liken dit:

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten