Berkel en Rodenrijs – Woensdagmiddag 8 mei werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een aanrijding tussen twee personenauto’s aan de Landscheiding in Berkel en Rodenrijs.

Omstreeks 12:45 uur ontstond er een kop-staart aanrijding tussen twee personenauto’s. De politie, ambulancedienst en de brandweer kwamen ter plaatse. De brandweer was opgeroepen doordat er een elektrisch voertuig bij de aanrijding betrokken was, al snel bleek dat zij weer retour naar kazerne konden.

Drie personen zijn nagekeken door het ambulancepersoneel maar niemand hoefde vervoerd te worden naar het ziekenhuis. De politie hebben beide partijen bijgestaan bij het invullen van de schadeformulieren.

Beide personenauto’s zijn geborgen door een bergingsbedrijf.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten